wait

De zekerheden van uw zakelijke ICS creditcard


Aankoopverzekering

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw zakelijke creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Dus laat u die net gekochte laptop per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

ongeoorloofd gebruik

Verzekering tegen misbruik door medewerkers

In een onderneming met meerdere Card-houders bestaat het risico dat een medewerker onrechtmatig gebruik maakt van zijn of haar creditcard. Met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik bent u als ondernemer verzekerd tegen dit risico.

Aanvullende reis verzekering

Aanvullende Reisverzekering

Tijdens zakelijke reizen die u boekt met uw zakelijke creditcard van ICS bent u aanvullend verzekerd tegen ongevallen. Deze extra service heet ICS Safeguard Insurance en vergoedt bij lijnvluchten ook vertraging van uw vlucht of bagage.

Nog meer zekerheden

Doorlopenden reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering
(alleen bij Visa Worldcard Business Gold)

Heeft u een Visa World Card Business Gold, dan kunt u het hele jaar door zorgeloos op reis met de Doorlopende Reisverzekering van ICS. Deze verzekering geldt ook wanneer u de reis niet met uw Visa World Card Business Gold betaalt.

Aflevergarantie

Aflevergarantie

Koopt u met uw Visa World Card Business een product via internet maar het komt niet aan, dan zoekt ICS voor u uit wat er aan de hand is. Wij storten uw geld alvast terug op uw creditcard. Dat maakt zakelijk online winkelen een stuk prettiger.

Zakelijke ICS creditcard, de creditcard voor ondernemers

Past deze creditcard bij mij?

De zakelijke ICS creditcard is de makkelijke creditcard voor ZZP’ers en kleine ondernemers die regelmatig zakelijke uitgaven doen en privé en zakelijk graag gescheiden houden.

Ontdek de voordelen

Waarvoor gebruik ik de zakelijke ICS creditcard?

De zakelijke ICS creditcard komt altijd en overal van pas. Online adverteren, een lunch afrekenen in binnen- of buitenland of een vliegticket boeken, het kan veilig en snel met uw zakelijke ICS creditcard.

Ontdek het gebruiksgemak