wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Service

Wie van gemak en goede service houdt, kiest voor één van de zakelijke creditcards van ICS. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Daarnaast kunt u veel zaken eenvoudig zelf regelen.

Direct zelf regelen

Vragen? Wij helpen u graag

Actueel

 • Creditrenteverlaging.

  Per 15 oktober wordt de creditrente die van toepassing is op de zakelijke ICS creditcards gewijzigd van 0,5% naar 0,2% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 • Wijziging Algemene Voorwaarden per 1 april 2017

  Per 1 april 2017 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de zakelijke creditcards van ICS. U kunt de nieuwe Algemene Voorwaarden alvast bekijken en nagaan wat er precies voor u verandert.


  De belangrijkste wijzigingen
  - Bent u uw zakelijke creditcard verloren of is deze beschadigd? Voor een vervangende Card na verlies of beschadiging worden voortaan kosten in rekening gebracht, tenzij het verlies of de beschadiging niet aan u of uw organisatie kan worden verweten. De kosten voor een vervangende Card bedragen € 7,50.
  - Bij een positief saldo boven de € 500,- vergoeden wij nu creditrente. Een toekomstige wijziging van het creditrentetarief kan betekenen dat het tarief naar 0% gaat. In dat geval vergoeden we dus geen creditrente meer. U wordt vooraf geïnformeerd wat voor u van toepassing is.


  Gaat u niet akkoord of heeft u vragen?
  Als u niet akkoord gaat met de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden, kunt u uw zakelijke ICS creditcard(s) kosteloos opzeggen. Alleen personen die bij ons als administratief contactpersoon of als tekenbevoegd bekend zijn, kunnen opzeggen. Dat kan telefonisch of door een e-mail te sturen naar businesscards@icscards.nl onder vermelding van 'Opzegging bedrijfsaccount' en uw klantnummer. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Business Card Servicedesk. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Wijziging Algemene Voorwaarden.

  Per 1 augustus 2016 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de zakelijke creditcards van ICS. De mogelijkheid van privéfacturatie, het bij de Card-houder privé in rekening brengen van openstaande bedragen, komt te vervallen. Ook is het aantal contactloze betalingen dat u kunt doen zonder uw pincode in te voeren voortaan onbeperkt en zijn er aanvullende voorwaarden om in aanmerking te komen voor de aflevergarantie. Verder staat in de nieuwe voorwaarden dat wij uw bedrijfsgegevens en de persoonsgegevens van de Card-houder(s) mogen gebruiken voor klantonderzoek.

  Lees meer >
 • Creditrenteverlaging.

  Per 1 april 2016 wordt de creditrente die van toepassing is op de zakelijke ICS creditcards gewijzigd van 0,8% naar 0,5% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 • Nu ook Contactloos betalen met de Visa World Card Business Cards.

  De Visa World Card Business en de World Card Business Gold hebben met ingang van februari 2016 een nieuw design gekregen. Iedere nieuw uitgegeven Card beschikt vanaf nu ook over de mogelijkheid om contactloos te betalen. Bestaande World Card Business Card-houders ontvangen de nieuwe Card met contactloos betaalmogelijkheid bij de eerstvolgende vervanging van hun Card.


  Wat houdt contactloos betalen in?
  Bij betaalautomaten die deze mogelijkheid bieden, hoeft u uw Card niet meer in de betaalautomaat te steken, maar houdt u de Card er kort tegenaan. Zo betaalt u sneller, makkelijker en net zo veilig. Bekijk alle kenmerken van de Visa World Card Business en World Card Business Gold hier.

 • Wijziging Algemene Voorwaarden.

  Per 9 december 2015 worden de Algemene Voorwaarden van zakelijke Cards van ICS aangepast. ICS zal geen beroep meer doen op de mogelijkheid om zakelijke Card-houders die privé worden gefactureerd, hoofdelijk aansprakelijk te houden voor het openstaande saldo. De hoofdelijke aansprakelijkheid uit Artikel 15.2 van de Algemene Voorwaarden komt hierdoor te vervallen.

 • Wijziging creditrente.

  Wist u dat u creditrente ontvangt als u spaart op uw Card? U ontvangt deze creditrente bij vrijwel alle zakelijke Visa Cards en Mastercards van ICS als u een positief saldo van meer dan € 500,- heeft. De effectieve creditrente wordt per 1 augustus 2015 aangepast van 1% naar 0,8% op jaarbasis (deze rente kan wijzigen).

 • Limiet voor geldopnemen bij geldautomaten is gewijzigd

  De limiet voor het opnemen van geld met uw Card bij geldautomaten is verhoogd. U kunt met uw Card vanaf nu standaard maximaal € 3.000,- per dag opnemen bij een geldautomaat, tenzij uw bedrijf hierover specifieke afwijkende afspraken met ICS heeft gemaakt. Informeer hiernaar bij uw contactpersoon. Let op! Banken hanteren voor geldopnames via hun geldautomaat een maximum bedrag dat opgenomen kan worden per keer. U kunt dan wel het maximum bedrag opnemen, maar dient dit over meerdere pintransacties te verspreiden. Aan het opnemen van geld met uw Card zijn kosten verbonden.

 • Debetrenteverlaging per 1 januari 2015.

  De effectieve debetrente op jaarbasis wordt per 1 januari 2015 aangepast. De debetrente wordt verlaagd van 15% naar 14%.

Aanbiedingen

Naast de vele voordelen van een creditcard van ICS, krijgt u als zakelijke klant ook aantrekkelijke kortingen, gratis upgrades en andere privileges. Zo wordt het zakelijke leven nét even aangenamer.

Aanbieding voor zakelijke Visa World Card Business Card-houders

aanbieding eboekhouden

e-Boekhouden.nl het eerste jaar gratis

Boekhouden wordt eenvoudig met e-Boekhouden.nl. Ervaar het gemak het eerste jaar gratis met uw Visa World Card Business.

Meer over deze aanbieding

Aanbieding voor zakelijke Card-houders van Mastercard

aanbieding hertz

Wereldwijd korting op autohuur bij Hertz

Met uw Mastercard van ICS betaalt u minder voor uw autohuur bij Hertz en krijgt u altijd een upgrade naar een betere klasse.

Meer over deze aanbieding

Aanbieding voor zakelijke Card-houders van Visa en Mastercard

aanbieding Travelbags

Reis in stijl met koffers en tassen van Travelbags.

Nu tijdelijk met 15% korting.

Meer over deze aanbieding
aanbieding Uber

Ontdek Uber. Nu € 20,- korting op de eerste rit.

Maak kennis met Uber, de auto met chauffeur die u snel en comfortabel van A naar B brengt.

Meer over deze aanbieding
aanbieding CIBTvisas

Tot 10% korting bij CIBTVisas.

Visumaanvragen via CIBTvisas. Snel, simpel en veilig. Met uw uw ICS Card krijgt u tot 10% korting op de bemiddelingskosten.

Meer over deze aanbieding
aanbieding legalmatters

Juridisch advies van LegalMatters.com

Als ICS Card-houder kunt u nu extra voordelig juridisch advies inwinnen dankzij onze samenwerking met LegalMatters.com.

Meer over deze aanbieding
aanbieding yellowbrick

Mobiel parkeren met Yellowbrick

Gemakkelijk parkeren en nooit te veel of te weinig betalen.

Meer over deze aanbieding

Meer services

Mijn ICS Business

Mijn ICS Business

Mijn ICS Business is uw online rekeningoverzicht. Met Mijn ICS Business houdt u overzicht op bedrijfsbestedingen en kunt u ook in het buitenland uw bestedingsruimte controleren.

Inloggen Mijn ICS Business
Veilig betalen

Veilig betalen

Met een creditcard van Visa of Mastercard koopt u ook online veilig. Dankzij de extra beveiliging met een Mastercard SecureCode of uw Verified by Visa wachtwoord.

Veilig online betalen
Smart Data met Mastercard Corporate

Smart Data

Met Smart Data van Mastercard Corporate heeft u nog meer inzicht. U ziet zelfs welke medewerkers welk type uitgaven doen.


Inloggen bij Smart Data