wait

Service

Wie van gemak en goede service houdt, kiest voor een van de zakelijke creditcards van ICS. Onze medewerkers staan voor u klaar. Daarnaast kunt u veel zaken eenvoudig zelf regelen.

NL EN

Direct zelf regelen

Meer services

Mijn ICS Business

Mijn ICS Business

Mijn ICS Business is uw online rekeningoverzicht. Met Mijn ICS Business houdt u overzicht op bedrijfsbestedingen en kunt u ook in het buitenland uw bestedingsruimte controleren.

Inloggen Mijn ICS Business
Apple Pay

Apple Pay

Wist u dat u ook heel makkelijk zonder creditcard op zak kunt betalen? U heeft alleen een Apple-toestel nodig. Voeg uw zakelijke creditcard eenvoudig toe aan uw Apple Wallet in de ICS Business app.

Lees meer over Apple Pay

Handleidingen van onze Cards

Handleiding Visa World Card Business

Kom alles te weten over het gebruik en de voordelen van de zakelijke creditcards van Visa.

Handleiding Visa World Card Business
Handleiding Visa World Card Business Gold

Handleiding Mastercard Business

Alles wat u moet weten over de Mastercard Business en de Mastercard Corporate.

Handleiding Mastercard Business
Handleiding Mastercard Corporate

Nieuwsberichten
26 June 2024

Nu ook in de ICS Business App: betalen via iDEAL

U kunt uw rekening al betalen of geld bijstorten via Mijn ICS Business. Maar wat als u liever de app gebruikt? Geen probleem! Want vanaf vandaag is betalen via iDEAL ook mogelijk in de ICS Business... Lees meer

24 June 2024

Het aanmelden van een contactpersoon kan vanaf 24 juni via de website

Vanaf 24 juni 2024 is het aanmelden van een nieuwe contactpersoon verbeterd. We kunnen u hiermee vanaf nu sneller helpen. Eerst vulde u voor de aanmelding... Lees meer

4 March 2024

Nieuw: Visa Spend Clarity. Altijd grip op uw bedrijfsuitgaven

Bent u ook altijd zoveel tijd kwijt aan het verwerken van declaraties? En heeft u een Visa World Card Business (Gold)? Dan hebben wij de oplossing: Visa Spend Clarity. Hiermee heeft u volledige... Lees meer

12 December 2023

Card-limiet aanpassen nu ook voor contactpersonen

Vanaf nu kunnen ook contactpersonen van uw bedrijf limieten van Card-houders aanpassen in Mijn ICS Business. Een verhoging of verlaging van de limiet is zo nog makkelijker geregeld. Zolang de... Lees meer

ICS Specials

Uw creditcard van ICS heeft veel voordelen, zoals een Aankoopverzekering, Aflevergarantie en fraudepreventie. Haal nóg meer uit uw zakelijke creditcard met onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Zo haalt u meer uit uw Card

Alle zakelijke Card-houders van ICS met een ICS Business App kunnen gebruik maken van de aanbiedingen. Wilt u meer informatie over de aanbieding en de voorwaarden of wilt u gebruik maken van een aanbieding? Log in op de ICS Business App en ga naar 'Meer'. Klik onder 'ICS Specials' op 'De beste aanbiedingen' en kies een aanbieding.

aanbieding Booking reistool

Gratis tool voor een complete zakenreis

Bespaar tijd en geld op uw zakenreizen met de gratis reistool van Booking.com for Business. Plan, beheer en boek uw reizen via één platform.

Meer over deze tool
aanbieding Booking.com

4% reistegoed op uw zakenreis via Booking.com

Boek uw zakenreis via Booking.com met uw ICS zakelijke creditcard. En ontvang 4% reistegoed.

aanbieding HP

10% korting in de HP Voordeel Store

Richt uw thuiswerkplek in, koop een printer voor op kantoor of stel uw ideale werkstation samen. Nu 10% korting op HP-producten met uw zakelijke ICS Card.

Samsung aanbieding

Tot 25% korting bij Samsung

Upgrade uw smartphone en uw kantoor met de laatste snufjes van Samsung. Als zakelijke ICS Card-houder krijgt u tot 25% korting op Samsung-producten.

aanbieding Rental cars

8% korting bij Rentalcars.com 

Voeg een vleugje avontuur toe aan uw zakenreis met een huurauto van Rentalcars.com. Ontvang 8% korting met u zakelijke ICS Card.

aanbieding P1

€ 10 korting bij sportreisbureau P1 Travel

Boek een onvergetelijk ervaring met € 10 korting. Geniet live van uw favoriete sport- of muziekevenement.

Pillows

20% korting bij Pillows Hotels

Gaat u op zakenreis? Bij Pillows Hotels ontvangt u nu 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt. Boek en betaal met uw zakelijke ICS Card.

Amac special

Tot 10% korting bij Amac

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. Als zakelijke ICS Card-houder krijgt u tot 10% korting op het gehele assortiment Apple-producten.

Lenovo

Exclusieve korting bij Lenovo

Bij Lenovo krijgt u met uw zakelijke ICS Card exclusieve kortingen op professionele producten. De revolutionaire technologie voor uw bedrijf is ontworpen voor duurzaamheid en flexibiliteit.