wait

Situaties waarin betalen met je creditcard handig is

Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke overnachtingen

Als ondernemer komt het boeken van een overnachting wanneer u op zakenreis bent regelmatig voor. Zakelijke overnachtingen betaalt u veilig en eenvoudig met uw zakelijke creditcard van ICS.

Lees meer waarom betalen met uw creditcard dan handig is
Online adverteren

Online adverteren voor zzp en mkb

Uw doelgroep is online. Dat geldt voor elke zzp'er en mkb'er. Of u nu actief bent in de B2C- of B2B-markt: online adverteren is niet meer weg te denken uit uw marketingmix. Het betalen van uw online advertenties met uw creditcard is uitermate handig.

Lees meer over betalen van online advertenties met uw creditcard
Wereldwijd betaalgemak

Online shoppen met uw zakelijke creditcard

We kopen steeds meer online, zowel zakelijk als privé. Online shoppen voor uw bedrijf of het aanbieden van producten online binnen uw webshop biedt naast veel mogelijkheden ook risico's. Deze risico's minimaliseert u door te kiezen voor de zakelijke creditcard van ICS.

ICS geeft u tips waar u bij uw webshop en zakelijke aankopen met uw creditcard op moet letten om zo veilig mogelijk online te winkelen.

Lees meer over online shoppen met uw zakelijke creditcard
Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke lunch en diner

Als zzp'er of mkb'er geniet u vast regelmatig van een zakelijke lunch of een zakendiner in een restaurant. Betaal daarvoor heel eenvoudig met uw zakelijke creditcard van ICS! Daarmee kunt u in binnen- en buitenland terecht. En ondertussen verzamelt u snel en simpel uw zakelijke uitgaven op één overzicht. Dat scheelt tijd bij het doen van de belastingaangifte.

Lees meer over zakelijk lunchen en dineren