wait

Aanvullende reisverzekering

Met de zakelijke creditcard van ICS bent u aanvullend verzekerd op uw zakenreis en kunt u aanspraak maken op hulp en juridische bijstand.

Gaat u op zakenreis en bent u in het bezit van een zakelijke creditcard van ICS, dan maakt u automatisch aanspraak op hulp en juridische bijstand bij calamiteiten. Ook komt u in aanmerking voor een aanvullende reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, bagage- en vluchtvertraging.

  • Hulp bij calamiteiten
  • Juridische bijstand
  • Aanvullende reisverzekering

Lees meer over de voorwaarden in de SafeGuard Support & Insurance

 

U bent aanvullende verzekerd met uw zakelijke ICS creditcard

Uw vlucht of bagage is vertraagd

Bij vertraging van uw vlucht of bagage, worden eventuele onkosten voor bijvoorbeeld maaltijden, nieuwe kleding of een tijdelijke overnachting vergoed.

De vergoeding bij een vertraging van meer dan 4 uur bedraagt € 140,- voor zowel bagage als vluchtvertraging. Bij een vertraging van meer dan 48 uur is dit nog maximaal € 410,- extra voor vertraagde bagage.

U raakt betrokken bij een ongeval

Mocht u tijdens uw zakenreis betrokken raken bij een ongeval met een openbaar vervoermiddel, huurauto of vliegtuig, dan hebben u of uw nabestaanden recht op een eenmalige uitkering. In geval van overlijden is dit € 115.000,-. In geval van blijvende invaliditeit maximaal € 115.000,-. Ook in andere gevallen kan er sprake zijn van een uitkering.

U heeft professionele ondersteuning nodig

Waar ter wereld u ook bent, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op professionele ondersteuning, Bijvoorbeeld als u plotseling ziek wordt, onverwachts terug moet keren naar Nederland of bij calamiteiten. U hoort bij welke instanties u terecht kunt of wordt in contact gebracht met een medisch specialist bij u in de buurt.

 

 

Ingangsdatum

Voorwaarde is dat de begunstigde op reis is als er een beroep wordt gedaan op de aanvullende reisverzekering. Een reis begint op het moment dat de begunstigde zijn woning heeft verlaten en eindigt zodra hij daar terug is.

Rechtsbijstand wordt alleen verleend in het buitenland. 

Premie

De premie zit inbegrepen bij de jaarlijkse bijdrage van de Card. 

Vergoeding

De betaling van vergoedingen zal rechtstreeks aan de verzekerde worden gedaan. Vergoedingen worden uitbetaald in Euro's. 

Eigen risico

Er geldt een eigen risico van € 50,- per claim. Bekijk de voorwaarden van de SafeGuard Support & Insurance.

Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars. Heeft u al een reisverzekering? Controleer dan goed wat is meeverzekerd in uw eigen reisverzekering. Zo voorkomt u dat u dubbel, onderverzekerd of niet verzekerd bent.

 

 

Situaties waarin betalen met je creditcard handig is

Online aankopen

Online shoppen met een creditcard

Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke lunch en diner

Wereldwijd betaalgemak

Online adverteren voor zzp en mkb