wait

Doorlopende reisverzekering Visa World Card Business Gold

Gaat u op zakenreis? En heeft u deze reis betaald met uw World Card Business Gold? Dan bent u bij ons wereldwijd verzekerd voor onvoorziene kosten tijdens uw reis. Bijvoorbeeld door ongevallen, medische kosten, verlies van bagage en pech onderweg.

Er zijn wel voorwaarden. Tijdens uw reis doet u alleen administratief, commercieel of toezichthoudend werk. Hieronder vallen de meeste personeelsleden met kantoorfuncties. Reist u in Nederland? Dan heeft u uw reis vooraf en met minstens één betaalde overnachting geboekt.

Meer weten over wat er precies verzekerd is? Lees dan de voorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering

 

U bent doorlopend verzekerd voor reizen met uw Visa World Business Card Gold

Als u aan de voorwaarden voldoet en uw claim wordt goedgekeurd, keert de verzekeraar het schadebedrag uit. Voor reisongevallen is het maximum verzekerd bedrag bij blijvende invaliditeit € 149.625,- als u de reis volledig met de Card betaald heeft. Aanvullende geneeskundige kosten, reishulpverlening en bagage zijn verzekerd voor € 7.500,- per verzekerde per reis. Voor pech onderweg bent u tot maximaal € 3.750,-. Daarnaast kunt u een beroep doen op rechtshulp.

 

Ingangsdatum

De verzekering biedt dekking vanaf het moment dat de verzekerde en/of zijn bagage voor een reis zijn woning verlaat en eindigt zodra de verzekerde en/of zijn bagage in zijn woning terugkeert. Het moment van vertrek en het moment van terugkomst moeten binnen de geldigheidsduur van de verzekering liggen.

 

Bij schade of ongevallen neemt u direct contact op met de verzekeraar

Overkomt u of uw gezinsleden iets in het buitenland of raakt uw bagage zoek of beschadigd, dan kunt u altijd direct schakelen met de verzekeraar. Wel zo snel en handig voor het indienen van een claim.

 

Premie

De premie zit inbegrepen bij de jaarlijkse bijdrage van de Card.

 

Vergoeding

De betaling van vergoedingen zal rechtstreeks aan de verzekerde worden gedaan. Vergoedingen worden uitbetaald in Euro's.

 

Eigen risico

Er geldt een eigen risico van € 50,- per claim.

 

 

Lees de voorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering

Situaties waarin betalen met je creditcard handig is

Online aankopen

Online shoppen met een creditcard

Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke lunch en diner

Wereldwijd betaalgemak

Online adverteren voor zzp en mkb