wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Actuele berichten

Hieronder leest u het laatste nieuws over onze Card(s), waarschuwingen voor fraudepraktijken, meldingen over veranderingen in het beleid van ICS, Visa of Mastercard en ander nieuws dat op u van toepassing kan zijn.

 • Creditrenteverlaging.15 oktober 2017

  Per 15 oktober wordt de creditrente die van toepassing is op de zakelijke ICS creditcards gewijzigd van 0,5% naar 0,2% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 • Wijziging Algemene Voorwaarden. 7 juli 2016

  Per 1 augustus 2016 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de zakelijke creditcards van ICS. De mogelijkheid van privéfacturatie, het bij de Card-houder privé in rekening brengen van openstaande bedragen, komt te vervallen. Ook is het aantal contactloze betalingen dat u kunt doen zonder uw pincode in te voeren voortaan onbeperkt en zijn er aanvullende voorwaarden om in aanmerking te komen voor de aflevergarantie. Verder staat in de nieuwe voorwaarden dat wij uw bedrijfsgegevens en de persoonsgegevens van de Card-houder(s) mogen gebruiken voor klantonderzoek.

  Lees meer
 • Creditrenteverlaging.1 april 2016

  Per 1 april 2016 wordt de creditrente die van toepassing is op de zakelijke ICS creditcards gewijzigd van 0,8% naar 0,5% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 • Nu ook Contactloos betalen met de Visa World Card Business Cards.1 februari 2016

  De Visa World Card Business en de World Card Business Gold hebben met ingang van februari 2016 een nieuw design gekregen. Iedere nieuw uitgegeven Card beschikt vanaf nu ook over de mogelijkheid om contactloos te betalen. Bestaande World Card Business Card-houders ontvangen de nieuwe Card met contactloos betaalmogelijkheid bij de eerstvolgende vervanging van hun Card.


  Wat houdt contactloos betalen in?
  Bij betaalautomaten die deze mogelijkheid bieden, hoeft u uw Card niet meer in de betaalautomaat te steken, maar houdt u de Card er kort tegenaan. Zo betaalt u sneller, makkelijker en net zo veilig. Bekijk alle kenmerken van de Visa World Card Business en World Card Business Gold hier.

 • Wijziging Algemene Voorwaarden.20 november 2015

  Per 9 december 2015 worden de Algemene Voorwaarden van zakelijke Cards van ICS aangepast. ICS zal geen beroep meer doen op de mogelijkheid om zakelijke Card-houders die privé worden gefactureerd, hoofdelijk aansprakelijk te houden voor het openstaande saldo. De hoofdelijke aansprakelijkheid uit Artikel 15.2 van de Algemene Voorwaarden komt hierdoor te vervallen.

 • Wijziging creditrente.1 juli 2015

  Wist u dat u creditrente ontvangt als u spaart op uw Card? U ontvangt deze creditrente bij vrijwel alle zakelijke Visa- en Mastercards van ICS als u een positief saldo van meer dan € 500,- heeft. De effectieve creditrente wordt per 1 augustus 2015 aangepast van 1% naar 0,8% op jaarbasis (deze rente kan wijzigen).

 • Limiet voor geldopnemen bij geldautomaten is gewijzigd1 april 2015

  De limiet voor het opnemen van geld met uw Card bij geldautomaten is verhoogd. U kunt met uw Card vanaf nu standaard maximaal € 3.000,- per dag opnemen bij een geldautomaat, tenzij uw bedrijf hierover specifieke afwijkende afspraken met ICS heeft gemaakt. Informeer hiernaar bij uw contactpersoon. Let op! Banken hanteren voor geldopnames via hun geldautomaat een maximum bedrag dat opgenomen kan worden per keer. U kunt dan wel het maximum bedrag opnemen, maar dient dit over meerdere pintransacties te verspreiden. Aan het opnemen van geld met uw Card zijn kosten verbonden.

 • Debetrenteverlaging per 1 januari 2015.25 december 2014

  De effectieve debetrente op jaarbasis wordt per 1 januari 2015 aangepast. De debetrente wordt verlaagd van 15% naar 14%.