wait
15 July 2022

ICS Business App: een handig hulpmiddel bij de btw-aangifte

31 juli is het weer zo ver: dan moeten de kwartaalcijfers van Q2 2022 ingediend zijn. Voor veel ondernemers is het een van de minder leuke dingen van hun vak. Het is veel uitzoekwerk en kost dus een hoop tijd. Met de ICS Business App, heeft u in ieder geval al uw zakelijke creditcarduitgaven handig bij elkaar in 1 overzicht.

Alle cijfers in één overzicht

Btw-aangifte doen is voor veel ondernemers een arbeidsintensieve klus. Want; welke zakelijke kosten zijn er het afgelopen kwartaal ook alweer gemaakt? Dit vereist voor velen het nodige speurwerk; tal van bonnetjes doorspitten om het financieel overzicht te krijgen. Met de ICS Business App heeft u een handig overzicht van al uw creditcarduitgaven!

Wanneer u al uw zakelijke kosten met uw zakelijke creditcard afrekent, volgt het financieel overzicht automatisch in de ICS Business App. Hierin is precies te zien op welke datum u welke kosten heeft gemaakt. Erg handig bij het doen van de btw-aangifte; het scheelt een hoop uitzoekwerk.

Wilt u uw zakelijke creditcarduitgaven handig in één overzicht? Download dan de ICS Business App

Meer gemak met een zakelijke creditcard

Een zakelijke creditcard biedt nog véél meer gemak. Zo kunt u er wereldwijd snel, gemakkelijk en veilig mee betalen. En kunt u door de bijkomende verzekeringen veilig ondernemen. Ook over de grens! Vrijwel al uw zakelijke aankopen zijn minimaal 180 dagen verzekerd en u gaat aanvullend verzekerd op reis.

Bovendien zorgt onze Internetgarantie dat u ook zonder risico kunt winkelen op het wereldwijde web. Mocht er fraude zijn gepleegd met uw zakelijke creditcard dan kunt u uw geld terugkrijgen. Check hiervoor de Algemene Voorwaarden.

Wilt u meer weten over de voordelen van een zakelijke creditcard? Lees het hier.