wait
10 October 2022

Nieuw in de ICS Business App: inloggen en betalen met vingerafdruk of gezichtsherkenning

Zakelijke Card-houders kunnen nu op een andere manier inloggen en betalen in de ICS Business App. Door biometrie toe te staan, kan vingerafdruk of gezichtsherkenning gebruikt worden voor inloggen en betalen. Welke van de twee is afhankelijk van het apparaat. Ook nieuw sinds de laatste update zijn exclusieve aanbiedingen.  

De ICS Business App: veilig en makkelijk
Inloggen en betalen met vingerafdruk of gezichtsherkenning is net zo veilig als inloggen met de toegangscode. Alleen het verplicht onthouden van een code is verleden tijd. En voor wie toch liever de toegangscode blijft gebruiken. Dat kan natuurlijk ook. Verder maken we het onze zakelijke Card-houders makkelijker om een betwisting in te dienen. Is een Card-houder het niet eens met een betaling en komt er niet uit met de verkoper? Dan is nu het formulier om een betwisting in te dienen direct in de app op te vragen. Wel zo makkelijk! 

Exclusieve aanbiedingen
Zakelijke Card-houders hebben via de ICS Business App nu ook toegang tot aantrekkelijke aanbiedingen. Denk aan korting op een nieuwe smartphone of kantoorartikelen. En cashback op een volgende zakenreis. Deze aanbiedingen, en nog veel meer, zijn voor onze zakelijke Card-houders te vinden op de aanbiedingenpagina en in de ICS Business App.    

Meer weten over de ICS Business App?
Kijk hier voor meer informatie over de ICS Business App. Of bekijk de veelgestelde vragen.