wait
4 March 2024

Nieuw: Visa Spend Clarity. Altijd grip op uw bedrijfsuitgaven

Bent u ook altijd zoveel tijd kwijt aan het verwerken van declaraties? En heeft u een Visa World Card Business (Gold)? Dan hebben wij de oplossing: Visa Spend Clarity. Hiermee heeft u volledige controle over de uitgaven van uw bedrijf. En het maakt uw administratie makkelijker, want gedoe met bonnen is verleden tijd.

Volledig inzicht in uw bedrijfsuitgaven
Met Visa Spend Clarity maakt u makkelijk rapportages en analyses van uw uitgaven. Dat kan per medewerker, maar ook op kostensoort. Wilt u weten hoe vaak er hotelovernachtingen geboekt zijn deze maand? Of hoeveel keer een bepaalde medewerker heeft getankt? Dat kan allemaal.

Bepaal zelf welke medewerkers u aanmeldt
U heeft de controle. Op de website van Visa kiest u welke medewerkers u wilt aanmelden. Deze medewerkers kunnen de Visa Spend Clarity app downloaden en direct beginnen met het uploaden van hun bonnen.

Makkelijk bonnen koppelen in de Visa Spend Clarity app
In de Visa Spend Clarity app uploaden uw medewerkers hun bonnen direct bij de juiste creditcardtransacties. Ze hoeven hun bonnen dus niet meer te bewaren en verzamelen. Alleen een foto maken en deze uploaden is voldoende. En die koppelt u weer makkelijk aan uw boekhoudprogramma.

Meer weten over Visa Spend Clarity?