ICS Business app

Ik heb een iPhone. Hoe kan ik inloggen in de app?

U kunt inloggen met uw toegangscode. Ook kunt u Touch ID of Face ID aanzetten. Dit betekent dat u met vingerafdruk of gezichtsherkenning veilig kunt inloggen. Welke opties mogelijk zijn, hangt af van uw apparaat.

Ik heb een Android telefoon. Hoe kan ik inloggen in de app?

U kunt inloggen met uw toegangscode. Daarnaast is het voor Android telefoons mogelijk om inloggen met vingerafdruk aan te zetten. Helaas kunt u nog niet inloggen met gezichtsherkenning.

Ik heb een tablet. Werkt de ICS Business App daarop ook?

Zolang dit het enige apparaat is waarop u de app installeert. De app kan namelijk maar op één apparaat worden gebruikt. Kies dus of u deze wilt gebruiken op uw tablet of mobiele telefoon.

Ik wil de app op meerdere apparaten installeren, kan dat?

Nee, dat is niet mogelijk. Kies dus of u de app op uw mobiele telefoon of tablet installeert. Wanneer u de app op een tweede apparaat activeert, krijgt u de melding dat deze op het eerder gekoppelde apparaat niet meer werkt.

Mijn toegangscode wordt niet meer herkend

Heeft u de app op een tweede apparaat geïnstalleerd en geactiveerd? Dan werkt de app niet meer op het eerste apparaat. De app kan namelijk maar op één apparaat tegelijk worden gebruikt.

Welke eisen gelden voor de toegangscode?

De toegangscode moet uit vijf cijfers bestaan en mag geen oplopende of aflopende rij cijfers zijn. Ook is het niet toegestaan vijf keer hetzelfde getal te kiezen.

Hoe pas ik mijn toegangscode aan?

Het is helaas niet mogelijk uw toegangscode aan te passen. U kunt wel een nieuwe toegangscode kiezen door de app opnieuw te activeren. Dit doet u op de inlogpagina. Of in de 'App instellingen'. Als u inlogt, vindt u die onder 'Meer'.

Hoe log ik in met gezichtsherkenning of vingerafdruk?

Of u in kunt inloggen met uw vingerafdruk of gezichtsherkenning hangt af van de mogelijkheden van uw mobiele telefoon. Als dit mogelijk op uw telefoon, krijgt u een melding in de app om biometrie in te schakelen. Inschakelen kan ook via 'App-instellingen' onder 'Meer'.

Kan ik inloggen met vingerafdruk of gezichtsherkenning uitzetten?

Als u bent ingelogd in de app, kunt u de optie uitzetten bij 'App-instellingen' onder 'Meer'.