wait

Altijd inzicht in uw zakelijke uitgaven

Met Mijn ICS Business en de ICS Business App heeft u thuis, op kantoor en onderweg altijd inzicht in uw uitgaven. Hiermee kunt u op elk willekeurig moment uw:

  • Actuele bestedingsruimte checken
  • Transacties controleren
  • Rekeningoverzichten inzien
Meer informatie

Beter inzicht in uw bestedingen

Wanneer u inlogt op Mijn ICS Business ziet u direct in grafiekvorm wat binnen uw limiet nog te besteden is en wat al uitgegeven. Zowel u als eventuele andere Card-houder(s) binnen uw bedrijf zien meteen wat nog mogelijk is gedurende de rest van de maand.

 

Zodra een acceptant een transactie aanlevert, verschijnt deze in het persoonlijke transactieoverzicht van de Card-houder. Heeft uw bedrijf meerdere Card-houders, dan kunt u als contactpersoon de transacties van alle Card-houders bekijken.

Na de maandafsluiting maken wij het rekeningoverzicht op en kunt u deze direct opvragen via Mijn ICS Business. U kunt de rekeningoverzichten tot 13 maanden terug inzien. Ook voor de maandoverzichten geldt dat u als contactpersoon het totaaloverzicht van alle Card-houders binnen uw bedrijf kunt bekijken.

 

Tijdens uw aanvraag maakt u gebruik van een beveiligde verbinding. Wanneer deze verbinding zestig minuten open staat zonder dat u gegevens toevoegt of wijzigt, sluiten wij de sessie om veiligheidsredenen af. Bekijk ons Privacy Statement.

 

Bedrijven jonger dan 24 maanden kunnen zonder jaarcijfers te overleggen ook een zakelijke creditcard aanvragen. Lees meer over de creditcard voor startende ondernemers.

 

Situaties waarin betalen met je creditcard handig is

Online aankopen

Online shoppen met een creditcard

Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke lunch en diner

Wereldwijd betaalgemak

Online adverteren voor zzp en mkb