wait

ICS Zakelijke Creditcards.
Nu ook voor startende ondernemers.

Je hoeft nog geen jaarcijfers te hebben.

Perfect voor de startende ondernemer

Heb je pas je eerste ZZP klus binnengesleept? Of ben je net ingeschreven bij de KvK? Voor ons geen probleem. ICS is er voor alle ondernemers, dus ook voor de starters. Als startende ondernemer komt er al genoeg op je af. Daarom willen wij het je zo makkelijk mogelijk maken. Bij ons kun je nu je zakelijke creditcard aanvragen vanaf het moment dat je start met ondernemen. Wel zo makkelijk wanneer je net begonnen bent. Je hebt dan ook geen jaarcijfers nodig bij het aanvragen van je zakelijke creditcard.

We hebben voor iedere ondernemer een bijpassende creditcard.
Bekijk en vergelijk de verschillende Cards

ICS cards

De belangrijkste kenmerken

 • € 500,- bedrijfslimiet
  Meer bestedingsruimte als u zelf geld stort
 • Alle zekerheden
  Bijvoorbeeld vrijwel alle aankopen verzekerd en aflevergarantie
 • Geldopnames uitgesloten
  Ook goktransacties en transacties met juwelen
Meer informatie over onze cards

Wanneer komt je zakelijke creditcard van pas?

Online adverteren

Wanneer je net begint met ondernemen is zichtbaarheid van jou en je bedrijf het allerbelangrijkste. Je kunt online de juiste doelgroep targetten en alles is meetbaar. Voor online advertentie platformen is vaak een creditcard vereist. Koppel je zakelijke creditcard van ICS aan je advertentieaccount en het adverteren kan beginnen.

Online shoppen

We doen steeds meer online aankopen, zowel privé als zakelijk. Met je nieuwe onderneming wil je geen risico's lopen wanneer je zakelijk iets besteld. Je zakelijke creditcard neemt een stukje van dit risico weg. Betaal je met je Card, dan zijn vrijwel al je aankopen verzekerd en heb je aflevergarantie. Zo kan je veilig alles aanschaffen voor je business.

Zakelijke lunch en diner

Heb je een zakendiner met een klant? Of een lunch met je personeel? Ook dit reken je gemakkelijk af met je zakelijke creditcard. Zo heb je een goed overzicht van je zakelijke uitgaven en betaal je eenvoudig in het binnen- en buitenland.

Voordelen van een creditcard voor starters

Alle voordelen van een creditcard, maar dan zakelijk. Waarom is een zakelijke creditcard een must-have voor je startende bedrijf?

 • Je bedrijfskosten en privé-uitgaven worden gescheiden. Zo zie je precies terug wat je aan je bedrijf uitgeeft en houd jij het overzicht.
 • Je maakt gebruik van de bijbehorende verzekeringen, zoals een Aankoopverzekering, Verzekering Ongeoorloofd gebruik en de eventuele Doorlopende Reisverzekering.
 • Bij je zakelijke Card zit ook Aflever- en Internetgarantie inbegrepen. Zo ben je beschermd tegen leveranciers die niet leveren of onjuiste betalingen.
 • Betalen met je zakelijke creditcard is extra veilig door de 24/7 Fraudepreventie van ICS.

Card aanvragen?

Als uw bedrijf korter dan 24 maanden geleden is ingeschreven én als u geen jaarcijfers kunt overleggen dan vraagt u automatisch een creditcard aan met een bedrijfslimiet van € 500,-.

Vragen? Hulp nodig?

Heeft u vragen over de zakelijke creditcards voor startende ondernemers?