wait

Gratis tool voor een complete zakenreis

 • Grootste selectie hotels en vluchten
 • Korting via Genius-loyaliteitsprogramma
 • Transparantie over uitgaven
Bekijk de voorwaarden

Plan, boek en beheer uw zakenreizen

Met Booking.com for Business houdt u volledige controle op de zakenreizen van uw bedrijf. U boekt en beheert complete zakenreizen met het breedste scala aan accommodaties, vluchten en autoverhuur over de hele wereld - zonder toeslagen of abonnementskosten. Zo heeft u alles op een plek en hoeft u nooit buiten dit platform te boeken. Daarnaast profiteert u van kortingen, evenals besparingen en voordelen via het Genius kwaliteitsprogramma.

* Op deze aanbieding zijn voorwaarden van toepassing.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar Booking.com for Business platform via de button
 2. Meld uw team aan voor Booking.com for Business
 3. Start met het plannen en beheren van uw zakenreizen
 4. Betaal veilig en snel met uw ICS zakelijke Creditcard

Booking.com For Business

Controle in eigen handen

Breng al uw zakenreizen onder op een platform. U kunt verschillende machtigingsniveaus toewijzen aan verschillende leden van uw team. Ook krijgt u een gedetailleerde rapportage die transparantie biedt over de uitgaven per categorie en team.

Bespaar geld

Via het platform profiteert u van kortingen en speciale voordelen via het Genius-loyaliteitsprogramma. Zo kunt u tot wel 20% besparen op uw zakenreizen. Maak gebruik van ingebouwde besparingsmeldingen over reisopties, zodat u binnen uw budget blijft. 

Voeg een huurauto of vlucht toe aan uw reis

Met Booking.com for Business kunt u tijd besparen en uw vlucht, verblijf en autohuuropties binnen een boeking verbinden. U heeft keuze tot alle grote autoverhuurbedrijven.

 

 • Over Booking.com

  Booking.com is het grootste boekingsplatform van Nederland, waar u voordelig een accommodatie kunt boeken. Booking.com biedt in totaal meer dan 28 miljoen accommodaties aan in 153.840 bestemmingen en in 225 landen en gebieden. Daarnaast kunt u ook vluchten, huurauto's en luchthaventaxi's boeken via Booking.com (hierop geldt geen cashback). Waar u ook naartoe wilt en wat u ook wilt doen, Booking.com maakt het makkelijk en biedt 24/7 klantenservice.

 • Voorwaarden 

  Op deze aanbieding zijn de Algemene Voorwaarden van Booking.com van toepassing. In geval van geschillen over de aanbieding of de uitleg van deze voorwaarden is de beslissing die Booking.com daarover neemt bindend.


 • Vragen?

  Voor informatie over een accommodatie of boeking kunt u contact opnemen met het Booking.com Help Centre.
  Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Businessdesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

 • Disclaimer

  Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting (cashback) gebruikmaken van de dienstverlening van Booking.com. Booking.com is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Booking.com, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Booking.com. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Booking.com lijdt. ICS garandeert niet dat Booking.com voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.