wait

4% cashback bij Booking.com

Boek uw zakenreis en ontvang geld terug

 

Op zakenreis? Ontvang nu 4% cashback

Uw zaken afhandelen en ook nog geld terugkrijgen. Dat kan met uw ICS zakelijke creditcard. Gaat u binnenkort op zakenreis? Boek dan nu voordelig uw reis via Booking.com. Gebruik de knop hieronder om een accommodatie via het grootste boekingsplatform van Nederland te boeken met uw ICS zakelijke creditcard te boeken. Dan ontvangt u 4%* van de kosten terug.
* Op deze aanbieding zijn actievoorwaarden van toepassing.

 

De voordelen

 • 4% cashback
  op uw zakenreizen geboekt bij Booking.com als u betaalt met uw ICS zakelijke creditcard.
 • Gunstige annuleringsvoorwaarden
  Vele accommodaties kunnen nog tot kort voor vertrek gratis geannuleerd worden.
 • Zeer groot aanbod
  Meer dan 28 miljoen accommodaties. In Nederland, Europa en wereldwijd.
 

Hoe werkt het?

Stap 1

Ga naar de speciale actie website van Booking.com via de knop onderaan deze pagina

Stap 2

Kies uw accommodatie(s) en betaal met uw ICS zakelijke creditcard

Stap 3

Binnen 64 dagen na afronding van uw reis ontvangt u de cashback op uw zakelijke creditcard.


Bekijk de accommodaties

Over Booking.com

Booking.com is het grootste boekingsplatform van Nederland, waar u voordelig een accommodatie kunt boeken. Booking.com biedt in totaal meer dan 28 miljoen accommodaties aan in 153.840 bestemmingen en in 225 landen en gebieden. Daarnaast kunt u ook vluchten, huurauto's en luchthaventaxi's boeken via Booking.com (hierop geldt geen cashback). Waar u ook naartoe wilt en wat u ook wilt doen, Booking.com maakt het makkelijk en biedt 24/7 klantenservice.

 

Heeft u vragen?

Voor informatie over een accommodatie of boeking kunt u contact opnemen met het Booking.com Help Centre.
Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Businessdesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Voorwaarden

 • Actievoorwaarden cashback-aanbieding Booking.com

  • De aanbieding geldt alleen voor ICS Card-houders en bij betaling met een ICS creditcard.
  • U ontvangt 4% cashback over de betaalde reissom op accommodaties bij Booking.com. Voor de berekening van de cashback worden belastingen, andere bijdragen en toeslagen (deze extra kosten worden altijd duidelijk vermeld in het boekingsproces) niet in aanmerking genomen. De cashbackberekening is onderhevig aan valutaomrekeningskoersen indien in een andere valuta dan euro wordt afgerekend.
  • De cashback-aanbieding geldt alleen als geboekt wordt via de speciale Booking.com website www.booking.com/icscreditcard, die benaderd kan worden via www.icsbusiness.nl/booking of via de ICS Business App. Boekingen die rechtstreeks via www.booking.com of de Booking.com app zijn gedaan, zijn uitgesloten van de cashback-actie.
  • De prijzen op de speciale Booking.com website zijn identiek aan de prijzen op de openbare website www.booking.com.
  • U heeft een Booking.com account nodig om uw cashback te ontvangen. Dit account kunt u aanmaken op Booking.com. Het e-mailadres dat u gebruikt in uw account moet hetzelfde zijn als het e-mailadres dat u gebruikt voor uw boeking. Zonder Booking.com account kan ICS u geen cashback uitkeren.
  • De cashback-aanbieding geldt alleen op accommodaties, niet op vluchten en autohuur.
  • Het cashbackbedrag staat bij de prijs van de accommodatie vermeld op de speciale Booking.com website.
  • De cashback-aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes en is niet inwisselbaar voor geld. De cashback geldt wel in combinatie met Genius-kortingen.
  • Op geannuleerde en no show boekingen wordt geen cashback verstrekt.
  • De cashback wordt uitgekeerd op uw zakelijke ICS creditcard (de identieke creditcard die u hebt gebruikt om de boeking af te ronden).
  • U ontvangt de cashback binnen 64 kalenderdagen na afronding van uw verblijf.
  • Een zeer klein aantal accommodaties accepteert geen creditcardbetaling en zijn hierdoor uitgesloten van deze aanbieding. Dit zijn verblijven die alleen contant geld als betaling accepteren en waar geen cashback-label bij staat vermeld op de speciale website van Booking.com.
  • ICS Card-houders kunnen meerdere keren gebruik maken van de aanbieding.
  • Personeelsleden van Booking.com zijn uitgesloten van deze actie.
  • Aan alle voorwaarden van de actie moet worden voldaan op het moment dat de boeking wordt gemaakt. Mocht u een boeking hebben gedaan zonder de cashbackaanbieding, dan kan de cashback niet met terugwerkende kracht toegepast worden.
  • Deze aanbieding geldt voor onbepaalde tijd.
  • Op deze aanbieding zijn naast deze voorwaarden de Algemene Voorwaarden van Booking.com van toepassing. In geval van geschillen over de aanbieding of de uitleg van deze voorwaarden is de beslissing die Booking.com en ICS daarover samen nemen bindend.
  • ICS behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beĆ«indigen.

   

Disclaimer

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting (cashback) gebruikmaken van de dienstverlening van Booking.com. Booking.com is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Booking.com, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Booking.com. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Booking.com lijdt. ICS garandeert niet dat Booking.com voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.