wait

Zakelijke overnachtingen

Als ondernemer komt het boeken van een overnachting wanneer u op zakenreis bent regelmatig voor. Zakelijke overnachtingen betaalt u veilig en eenvoudig met uw zakelijke creditcard van ICS. Wij vertellen u graag hoe dit werkt.

Direct aanvragen

De voordelen het betalen van je zakelijke overnachtingen met je creditcard

Wilt u een hotel boeken met uw zakelijke creditcard? Dat gaat heel snel en simpel. Er zijn drie manieren waarop u hiervoor kunt betalen met uw zakelijke creditcard van ICS:

1. Achteraf betalen, reserveren met creditcard
Omdat een creditcard zo veilig is, gebruiken veel hotels uw creditcardgegevens om uw reservering te bevestigen. Ook weten ze daardoor zeker dat ze betaald krijgen. De daadwerkelijke betaling vindt pas plaats nadat u bent uitgecheckt.

2. Direct bij reservering (een deel) betalen
Soms wil een hotel zeker weten dat (een deel van) de factuur betaald wordt. In dat geval kunnen ze vooraf een deel of het volledige bedrag afschrijven van uw creditcard zodra u de reservering bevestigt met uw creditcardgegevens.

3. Gereserveerd bedrag (pre-autorisatie)
Deze methode werkt als borgstelling voor het hotel. Zij reserveren het boekingsbedrag plus een extra bedrag alvast op de zakelijke creditcard. Pas na het uitchecken wordt het bedrag afgeschreven, omdat dan pas bekend is wat het totaalbedrag is. Dit biedt betalingszekerheid voor het hotel.

In alle gevallen merkt u niets van de handelingen die op de achtergrond worden uitgevoerd. U krijgt gewoon uw maandelijkse overzicht met zakelijke uitgaven, zoals altijd.

 

Betalen met een creditcard is vrij standaard voor zakelijke overnachtingen. Het is ook heel eenvoudig! U voert de gegevens van uw zakelijke creditcard van ICS online in of laat de kaart zien bij de receptie. Vervolgens worden de kosten die u maakt in het hotel afgeboekt van uw zakelijke creditcard. Ook etentjes in het restaurant van het hotel en andere aanvullende uitgaven komen op uw zakelijke kostenoverzicht te staan. Zo heeft u alles eenvoudig bij de hand voor uw administratie.

  • U kunt in hotels over de hele wereld terecht met Visa en Mastercard;
  • Standaard € 2.500,- bestedingsruimte ( € 500,- voor starters). Mogelijke bestedingsruimte is afhankelijk van uw financiële cijfers en wordt bepaald door ICS;
  • Uitgesteld betalen, waardoor u flexibeler bent in het doen van uitgaven;
  • Al uw zakelijke uitgaven in één overzicht, dus u hoeft geen losse facturen meer te behandelen;
  • Eén zakelijke creditcard voor uw hele bedrijf of meerdere: aan u de keuze;
  • Eenvoudig overnachtingen boeken voor anderen binnen uw bedrijf.

 

  • Bij veel hotels kun je niet online boeken zonder creditcard;
  • U moet al uw persoonsgegevens zelf doorgeven, terwijl ze via uw creditcard automatisch worden doorgegeven;
  • Je liquiditeit daalt direct op het moment dat u zonder creditcard uw hotel betaalt.

 

Situaties waarin betalen met je creditcard handig is

Online aankopen

Online shoppen met een creditcard

Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke lunch en diner

Wereldwijd betaalgemak

Online adverteren voor zzp en mkb