wait

Uw zakelijke uitgaven achteraf betalen

Een zakelijke ICS creditcard biedt veel voordelen. Zoals veilig (online) betalen en geld opnemen. Bovendien kunt u als ZZP'er of MKB'er uw zakelijke uitgaven achteraf betalen. Dat scheelt veel stress en rekenwerk.

Meer informatie

De voordelen van zakelijke uitgaven achteraf betalen

Het kan gebeuren dat u even niet genoeg geld op uw zakelijke rekening hebt staan. Maar daar hoeft uw bedrijf niet onder te lijden. Met uw zakelijke creditcard van ICS kunt u namelijk gebruikmaken van 'uitgesteld betalen'. U heeft 21 dagen de tijd om het aankoopbedrag terug te betalen. Zo zorgt u dat het saldo van uw zakelijke creditcard altijd op orde is.

 

Voorbeeld situatie

U heeft voor uw onderneming per direct nieuwe apparatuur nodig, maar uw huidige cashflow staat het niet toe om het bedrag direct te betalen.

  1. U schaft voor uw onderneming deze apparatuur aan en betaalt met uw zakelijke creditcard van ICS.
  2. Uw apparatuur wordt binnen de afgesproken tijd geleverd en u kunt gebruik maken van deze apparatuur.
  3. Binnen drie weken moet het saldo van uw zakelijke creditcard van ICS terugbetaald worden. In dat geval betaalt u geen rente en kost het je niets. Lukt dit niet? Dan zijn er administratiekosten aan verbonden van € 5,-. Ook wordt er dan rente in rekening gebracht.

 

Uw zakelijke creditcard van ICS heeft een bestedingslimiet. U kunt aankopen afrekenen met de zakelijke creditcard tot deze limiet. Wilt u meer bestedingsruimte? Dan kunt u dit aanpassen of aanvragen.

 

Binnen drie weken moet het saldo van uw zakelijke creditcard van ICS worden terugbetaald. In dat geval betaalt u geen rente en kost het niets.
Lukt dit niet? Dan zijn er administratiekosten aan verbonden van € 5,-. Ook wordt er dan rente in rekening gebracht.

 

Situaties waarin betalen met je creditcard handig is

Online aankopen

Online shoppen met een creditcard

Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke lunch en diner

Wereldwijd betaalgemak

Online adverteren voor zzp en mkb