wait

Betalen, overal ter wereld

Met uw zakelijke ICS creditcard staat u nooit stil. Betalen en zaken regelen kan gemakkelijk overal ter wereld.

  • Geaccepteerd op meer dan 35 miljoen adressen wereldwijd
  • Inchecken wanneer u wilt met de Hotelservice
  • Vervangende Card bij verlies of diefstal
Meer informatie

De voordelen van een zakelijke ICS creditcard in het buitenland

Met een zakelijke creditcard van ICS kunnen u en uw medewerkers grenzeloos ondernemen. Een hotel afrekenen in New York, online aankopen doen in China: met uw zakelijke creditcard van ICS is het zo geregeld. Net als op meer dan 35 miljoen andere adressen wereldwijd.

 

Voor het doen van (online) terugkerende betalingen gebruikt u eenvoudig uw zakelijke creditcard. U hoeft dan minder facturen te verwerken en kunt zonder zorgen adverteren via Google Adwords, LinkedIn of Facebook. Ook voor(online) diensten zoals Dropbox en Skype heeft u een creditcard nodig.

Raakt u tijdens uw zakenreis in het buitenland uw zakelijke creditcard van ICS kwijt, dan kunt u gebruikmaken van de Visa Global Service. Met deze service is het mogelijk binnen 48 uur een vervangende zakelijke creditcard of contant geld (Emergency Card of Emergency Cash) te ontvangen. Zo kunt u uw reis gewoon voortzetten.

 

De Hotelservice is een privilege dat hoort bij een zakelijke creditcard van ICS. Als u met uw Card boekt bij een hotel dat is aangesloten bij de Hotelservice, hoeft u niet voor een bepaalde tijd in te checken. Uw kamer blijft voor u gereserveerd.

 

Wilt u een auto reserveren of huren in het buitenland, dan is in de meeste gevallen het overleggen van uw zakelijke creditcard van ICS voldoende. U betaalt hier later ook mee en hoeft dus geen borg in contanten te betalen. Overigens kunt u in veel landen geen auto huren zonder creditcard.

 

Geen gedoe met kleingeld of bankpassen die niet geaccepteerd worden. Met een zakelijke creditcard van ICS betaalt u overal ter wereld makkelijk en veilig op tolwegen. Zo rijdt u snel weer verder.

 

Situaties waarin betalen met je creditcard handig is

Online aankopen

Online shoppen met een creditcard

Wereldwijd betaalgemak

Zakelijke lunch en diner

Wereldwijd betaalgemak

Online adverteren voor zzp en mkb