wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Selecteer een onderwerp

Wat kost het gebruik van mijn creditcard in het buitenland?

ICS hanteert bij betalingen en geldopnames in het buitenland een koersopslag van 2,5%.

Wat zijn de kosten voor het opnemen van contant geld?

Bij een positief Card-tegoed zijn de kosten kasopname 1% met een maximum van € 1,50 als de opname volledig uit het positieve saldo gedaan kan worden. Anders bedragen de kosten voor geldopname bij een geldautomaat of balie 4% over het opgenomen bedrag met een minimum van € 4,50.

Wat is de jaarlijkse bijdrage voor zakelijke Cards van ICS?

De jaarlijkse bijdrage voor de Mastercard Business is € 35,- en voor de Mastercard Corporate € 39,-. De jaarlijkse bijdrage voor de Visa World Card Business is € 35,-. Voor de Visa World Card Business Gold is dat € 154,-.

Waarvoor betaal ik de jaarlijkse bijdrage?

De jaarlijkse bijdrage is het bedrag dat u jaarlijks voor uw creditcard betaalt, zodat u gebruik kunt maken van de betaalmogelijkheden en faciliteiten van de creditcard.

Wat kost een Extra Card?

De kosten voor een Extra Mastercard Business bedragen € 35,- en voor een Mastercard Corporate € 39,-. Heeft uw bedrijf meer dan vijf Cards, dan bedragen de kosten € 30,- per Card voor de Mastercard Business en € 33,- per Card voor de Mastercard Corporate Cards. De kosten voor een Extra Visa World Card Business bedragen € 35,- . De kosten voor een Extra Visa World Card Business Gold bedragen € 154,-

Welke kosten worden er in rekening gebracht bij niet-tijdig terug betalen aan ICS?

Bij te late of onvolledige betaling wordt de rente per dag berekend (14% rente op jaarbasis) plus administratiekosten van € 5,- per maand.

Hoeveel bedraagt de rente bij een positief saldo?

Bij een positief saldo van € 500,- of meer ontvangt u een rente* van 0,2%. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.
*Rentewijzigingen voorbehouden.

Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van mijn creditcard?

Aan het opzeggen van uw creditcard zijn geen kosten verbonden. U dient de creditcard minimaal twee maanden voor de vervaldatum op de creditcard op te zeggen. Zegt u later op dan de aangegeven termijn, dan wordt de jaarlijkse bijdrage in rekening gebracht. Hierover ontvangt u geen restitutie.

Stel hier uw vraag

Staat uw vraag niet bij de veel gestelde vragen, stel hier dan uw vraag en krijg binnen één werkdag antwoord van een ICS-medewerker.