wait

Haal het maximale uit uw Card

Het gebruik van een creditcard is niet alleen makkelijk maar biedt u ook extra zekerheid.
Met onderstaande tips en adviezen geniet u optimaal van uw creditcard van ICS.

 • Check de verzekeringen

  Bij creditcards van ICS zitten standaard (hulp)diensten en verzekeringen inbegrepen. Check welke zijn gekoppeld aan uw Card(s) en profiteer van extra garanties en reisverzekeringen.

 • Activeer Mijn ICS Business

  Met Mijn ICS Business houdt u overzicht op bedrijfsbestedingen en kunt u ook in het buitenland uw bestedingsruimte controleren. U kunt individueel of per medewerker transacties inzien, rekeningoverzichten downloaden en de transactiegegevens exporteren naar uw eigen administratie.

  Meer weten over Mijn ICS Business

 • Maak gebruik van de Aflever- en Internetgarantie

  Betaal online aankopen altijd met uw zakelijke creditcard van ICS. Want door onze Aflever- en Internetgarantie winkelt u ook online veilig en zonder risico. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, dan krijgt u uw geld terug. En komt een product niet aan, dan zoekt ICS voor u uit wat er aan de hand is. Wij storten uw geld alvast terug op uw zakelijke Card.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

 • Betaal uw online aankopen met uw creditcard

  Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw zakelijke creditcard van ICS zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Dus laat u die net gekochte laptop per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

 • Ga aanvullend verzekerd op reis

  Door de bijkomende verzekeringen en hulpdiensten kunt u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo gaat u aanvullend verzekerd op reis en kunt u bij een calamiteit tijdens uw zakenreis rekenen op hulp en ondersteuning van onze wereldwijde reishulpdienst.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

  Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

 • Beroep u op de Vlucht- & bagagevertragingverzekering

  Bij vertraging van uw vlucht of bagage worden eventuele onkosten voor bijvoorbeeld maaltijden, nieuwe kleding of een tijdelijke overnachting vergoed.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

  Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

 • Ontdek de mogelijkheden van Smart Data met Mastercard Corporate

  Smart Data geeft u uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden waarmee u inzicht krijgt in welke medewerkers welk type uitgaven doen.

  Inloggen Smart Data Mastercard Corporate