wait

Selecteer een onderwerp

Is online betalen met mijn zakelijke creditcard veilig?

Ja. Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Waar moet ik op letten als ik online met mijn creditcard betaal?

• Controleer of de webwinkel uw creditcard accepteert. Dit ziet u aan het Mastercard- of Visa-logo.
  • Uw transactie hoort te worden gecontroleerd met de 3-cijferige code (CVV). Deze code vindt u op de achterkant van uw creditcard, naast de handtekeningstrip.
  • Uw gegevens worden veilig verzonden als u 'https' in de URL (de webadresbalk bovenin uw scherm) ziet staan, en een slotje (Internet Explorer) rechts onder aan het scherm.
  • Het is een goed teken als u bij een Nederlandse webwinkel het logo Thuiswinkel Waarborg ziet staan. Dit is het keurmerk van Thuiswinkel.org.

Hoe betaal ik met mijn zakelijke creditcard op internet?

Online betalingen doen? Met een zakelijke creditcard is dit geen probleem. Met 3D Secure (ook wel bekend als Mastercard SecureCode of Verified by Visa) zijn uw online betalingen extra beveiligd.
Met deze gegevens is uw online betaling zo gedaan:

1. Creditcardnummer (16 cijfers op de voorkant van de creditcard).
  2. Vervaldatum (de datum die op uw creditcard staat).
  3. De 3 cijfers achterop uw creditcard (bij Mastercard heet dit CVC-code en bij Visa CVV-code).
  4. Extra 3D Secure controle: invoeren van uw 3D Secure wachtwoord en een sms-code. Uw 3D Secure wachtwoord maakt u aan tijdens uw online betaling.

Kan ik online mijn rekeningoverzicht bekijken?

Activeer voor het online bekijken van uw rekeningoverzicht Mijn ICS Business.

Hoe werkt de Internetgarantie?

Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.
Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Wat is CVV?

De Card Validation Code (CVC) of Card Verification Code (CVV) is de 3-cijferige code die op de achterkant van uw creditcard staat, naast de handtekeningstrip. Deze veiligheidscode vermindert het risico op fraude bij transacties per postorder, telefoon of internet.

Hoe werkt 3D Secure?

Heel eenvoudig:

1. Als u uw zakelijke creditcard gegevens invoert tijdens een online betaling, krijgt u automatisch de vraag om een wachtwoord en een sms-code in te vullen. Dit is een extra controle om te bepalen of u diegene bent die met de Card betaalt.
  2. U kunt uw 3D Secure wachtwoord aanmaken tijdens uw online betaling.
  3. ICS stuurt u vervolgens een code per sms op uw mobiele nummer.
  4. Uw 3D Secure wachtwoord kunt u ook bij andere websites gebruiken.

3D Secure wachtwoord aanmaken of vergeten

U kunt uw 3D Secure wachtwoord aanmaken tijdens uw online betaling. Bent u uw wachtwoord vergeten? Ook deze kunt u wijzigen tijdens de online betaling.