wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Selecteer een onderwerp

Is online betalen met mijn zakelijke creditcard veilig?

Ja. Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Waar moet ik op letten als ik online met mijn creditcard betaal?

  • Controleer of de webwinkel uw creditcard accepteert. Dit ziet u aan het Mastercard- of Visa-logo.
  • Uw transactie hoort te worden gecontroleerd met de 3-cijferige code (CVV). Deze code vindt u op de achterkant van uw creditcard, naast de handtekeningstrip.
  • Uw gegevens worden veilig verzonden als u 'https' in de URL (de webadresbalk bovenin uw scherm) ziet staan, en een slotje (Internet Explorer) rechts onder aan het scherm.
  • Het is een goed teken als u bij een Nederlandse webwinkel het logo Thuiswinkel Waarborg ziet staan. Dit is het keurmerk van Thuiswinkel.org.

Hoe betaal ik met mijn zakelijke creditcard op internet?

Bij een aankoop op internet vult u het nummer van uw creditcard in, de vervaldatum en de 3-cijferige code. Deze code heet ook wel veiligheidscode en staat op de achterkant van uw creditcard, naast de handtekeningstrip (CVV). Daarnaast zijn Mastercards standaard voorzien van Mastercard SecureCode en Visa Cards van Verified by Visa. Met deze extra beveiligingen kunt u nog veiliger winkelen op internet. Let goed op of u kunt betalen met uw creditcard. Dat ziet u aan het Mastercard- of Visa-logo op de website.

Kan ik online mijn rekeningoverzicht bekijken?

Activeer voor het online bekijken van uw rekeningoverzicht Mijn ICS Business.

Hoe werkt de Internetgarantie?

Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van uw creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.
Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Wat is CVV?

De Card Validation Code (CVC) of Card Verification Code (CVV) is de 3-cijferige code die op de achterkant van uw creditcard staat, naast de handtekeningstrip. Deze veiligheidscode vermindert het risico op fraude bij transacties per postorder, telefoon of internet.

Wat zijn Mastercard SecureCode en Verified by Visa?

Mastercard SecureCode en Verified by Visa zijn wachtwoorden die extra beveiliging bieden als u via internet aankopen doet. Zo kunt u onbezorgd aankopen doen, uw vakanties boeken of abonnementen op diensten afsluiten.

Hoe krijg ik mijn wachtwoord voor Mastercard SecureCode of Verified by Visa?

Via www.veiligonlinebetalen.nl kunt uw wachtwoord kiezen. Ook kunt u tijdens een online betaling, bij een aangesloten webwinkel, in een paar eenvoudige stappen de Mastercard SecureCode of Verified by Visa aanvragen. Na uw registratie wordt bij uw volgende online aankoop automatisch om uw wachtwoord gevraagd.

Ik ben mijn wachtwoord voor Mastercard SecureCode of Verified by Visa kwijt, wat nu?

U kunt een nieuw wachtwoord aanmaken. Ga hiervoor naar www.veiligonlinebetalen.nl.

Waarom is mijn Mastercard SecureCode- of Verified by Visa-transactie geweigerd?

Wanneer uw transactie wordt geweigerd, kan het zijn dat u een verkeerd wachtwoord heeft ingetoetst. U kunt uw wachtwoord (opnieuw) aanmaken. Weet u zeker dat u het juiste wachtwoord heeft gebruikt of lukt het niet om deze te wijzigen en wordt uw transactie toch geweigerd? Neem dan telefonisch contact op met de Business Card Servicedesk op telefoonnummer +31 (0) 20 - 6 600 988 (Mastercard) of +31 (0) 20 - 6 600 666 (Visa).

Stel hier uw vraag

Staat uw vraag niet bij de veel gestelde vragen, stel hier dan uw vraag en krijg binnen één werkdag antwoord van een ICS-medewerker.