wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Ontdek Uber.
Nu tot € 20,- korting op de eerste rit.

Deze aanbieding geldt zowel voor zakelijke Visa Cards als Mastercards

Ontdek Uber.
Nu tot € 20,- korting op de eerste rit.

Als ICS Card-houder kunt u nu comfortabel en voordelig van A naar B. Met de gratis Uber app vindt u in de Randstad snel en gemakkelijk een beschikbare auto met chauffeur. En als ICS Card-houder krijgt u nu € 20,- korting op de eerste rit bij Uber in Nederland.


De voordelen van Uber met uw zakelijke creditcard van ICS:

  • ​Snel en comfortabel vervoer, tot de helft goedkoper dan een taxi
  • Met Uber heeft u korte wachttijden en bent u heel flexibel. Het is tenslotte vaak moeilijk vooraf te voorspellen hoe lang uw afspraak of vergadering duurt. U heeft geen contant geld meer nodig, want het betalen gaat volledig automatisch via de app.
  • U hoeft niet meer op zoek hoeven naar schaarse en dure parkeerplaatsen en u bent altijd op tijd op uw afspraak.


Zo werkt de Uber actie

  • Download de gratis Uber app. De Uber App is beschikbaar op iPhone, iPad en Android en is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. Heeft u een andere telefoon? Ga dan naar m.uber.com.
  • Meld u aan met de promotiecode ICSNL en koppel uw zakelijke ICS creditcard aan de Uber app. U heeft dan geen contant geld nodig en betaalt eenvoudig, veilig en snel met uw ICS creditcard.
  • Bestel een Uber in de buurt en kies uw ophaallocatie. Binnen enkele minuten arriveert uw chauffeur.
  • Uw eerste Uber rit in Nederland is gratis tot € 20,-. Is de totale ritprijs hoger dan € 20,-? Dan wordt het resterende bedrag automatisch op uw zakelijke creditcard van ICS belast. Is de eerste ritprijs lager dan € 20,-, dan vervalt het tegoed. De korting geldt op de reguliere ritprijs.
  • Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2017 en geldt alleen voor nieuwe Uber gebruikers.
  • De aanbieding geldt alleen bij gebruikmaking van de promotiecode en betaling met uw zakelijke creditcard van ICS.

Disclaimer

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Uber. Uber is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Uber, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Uber. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Uber lijdt. ICS garandeert niet dat Uber voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.

naar overzicht aanbiedingen

Meer aanbiedingen

Aantrekkelijke kortingen, upgrades en privileges.

Eenvoudig parkeren met uw zakelijke creditcard van ICS.