wait

20% korting bij Pillows Hotels

 • Korting op de kamerprijs 
 • Hotels in Nederland en België 
 • Culinair genieten 
Bekijk de voorwaarden
NL EN

Unieke en elegante hotels 

Voelt u zich graag thuis in een hotel? Dan bent u Pillows Hotels aan het juiste adres! Deze hotels zijn te vinden op bijzondere locaties in Nederland en België. Of u nu voor een monumentaal pand midden in een stad of een schitterend landgoed kiest. In alle gevallen biedt Pillows Hotels u een comfortabel en hartelijk thuis. Maak uw zakelijke verblijf warm en persoonlijk met de service van Pillows Hotels. Als zakelijke ICS Card-houder ontvangt u 20% korting* op een overnachting.

* Op deze aanbieding zijn actievoorwaarden van toepassing.

Hoe werkt het?

 1. Log in op de ICS Business App en ga naar 'Meer'. 
 2. Klik onder 'Card-voordeel' op 'Aanbiedingen'. 
 3. Selecteer deze aanbieding en kopieer de promo code.
 4. Klik op de knop 'Naar Pillows Hotels'
 5. Boek uw hotelovernachting en vul de promocode uit de app in. De korting wordt automatisch verwerkt. 
 6. Betaal met uw zakelijke ICS Card. 
 • Over Pillows Hotels

  Er zijn vier hotelgenres met dezelfde Pillows beleving.
  Elk Pillows hotel geeft een andere ervaring. Soms in een bijzondere stad en soms op een schitterend landgoed. Met een restaurant met een eigen karakter en eigen design. Allemaal met het typische Pillows gevoel: charmant en hartelijk. 

  Pillows City Hotels 
  Precies waar u moet zijn in het midden van de stad, maar dan net op die ene hoek die alleen de kenner weet te vinden. Voel u thuis in een bruisende omgeving, in een sfeer van comfort en elegantie. 

  Pillows Charme Hotels 
  Geweldig verblijven op unieke locaties. Een geweldige villa of kasteel op een landgoed waar u meestal alleen maar van droomt. Val in slaap in heerlijk comfort en wordt voldaan wakker met alleen het vrolijke getjilp van vogels. 

  Pillows Luxury Boutique Hotels 
  De ideale combinatie van luxe, hartelijkheid en persoonlijke aandacht. Dompel onder in de intieme sfeer van klasse en comfort. Een plek waar u nooit meer weg wilt. 

  Pillows Grand Boutique Hotels 
  Word wakker in een karaktervol monumentaal pand met alle faciliteiten en services die u zich maar wenst. Denk aan valet parking en 24/7 roomservice.

 • Actievoorwaarden

  • De aanbieding is exclusief voor zakelijke ICS Card-houders bij betaling met een zakelijke ICS Card. 
  • De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2022, op basis van beschikbaarheid. 
  • De aanbieding geldt alleen via de speciale ICS-actiepagina van Pillows Hotels die benaderd kan worden via de ICS Business App.
  • De korting geldt op de kamerprijs. 
  • Op deze aanbieding zijn de algemene boekingsvoorwaarden van toepassing (zie de boekingspagina van Pillows Hotels). 
  • Op reeds bestaande boekingen kan achteraf geen korting meer worden verstrekt. 
 • Vragen?

  Voor vragen over de aanbieding of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)85 - 487 20 00 of via het e-mailadres: info@pillowshotels.com. 

 • Disclaimer

  International Hotelmanagement Group B.V. (waartoe Pillows Hotels behoort) is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit een Pillows Hotel te boeken, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en International Hotelmanagement Group B.V. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met International Hotelmanagement Group B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat International Hotelmanagement Group B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners

Meer aanbiedingen

4% cashback op uw zakenreis met uw zakelijke creditcard van ICS

Zakenreis boeken via Booking.com